Momente të paharrueshme...

Pizza Pasta Ogi

PIZZA & PASTA & MEAT

Rreth nesh

PIZZA PASTA OGI

Pizza Pasta Ogi vjen me një eksperinecë 10 vjeçare në fushën e kulinarisë dhe kuzhinës.
Pizza Pasta Ogi është një alternim midis pastave më të mira, picave plotë shije dhe mishit të freskët. 

Pse

PIZZA PASTA OGI?

Ushqime të shijshme;
Shërbim delivery 24/7;
Shërbim Catering;
Vendodhje ideale;
Shumëllojshmëri verërash.

Mish i Fresket

Pasta

Pizza

Verëra

Rezervoni

Tavolinën tuaj!

Mirese te Vini

Zgjidhja më e mirë

SHËRBIMET TONA

Pasta

Pasta

Pizza

Pizza

Delivery

Delivery 24/7

Asset 4

Catering

LARMISHMËRI SHIJESH!

Pica

PASTAT MË TË MIRA NË QYTET!

Pasta

I FRESKËT DHE BIO!

Mish

02

NUMRI I
RESTORANTEVE

35+

LLOJE
USHQIMESH

10+

VITE
EKSPERIENCË

Menuja më e mirë

SPECIALITETET TONA