Rreth Nesh

10 vite eksperiencë!
10 vite angazhim!
10 vite përkushtim!
10 vite kujdes!

Pizza Pasta Ogi vjen me 10 vite eksperiencë në kulinari. Pizza Pasta Ogi filloi aktivitetin e saj në vitin 2011. Falë punës së vazhdueshme, përkushtimit dhe angazhimit më 7 korrik 2021, Pizza Pasta Ogi hapi një tjetër restorant pranë Sheshit 21, Tiranë.

Fokusi ynë është te makaronat me shije unike si dhe një alternim mes picave të shijshme dhe mishit të freskët. Dy restorantet tona i gjeni në: Rr.Xhanfize Keko, Porcelan, Tiranë Rr.Muhedin Llagani, Sheshi 21, Tiranë

Galeria